ТОВ "Зоотехнологія" - серед учасників MeatForum

10.08.20

6-7 серпня в Києві відбулась конференція MeatForum – найбільший в країн профільний захід, який щорічно збирає представників м'ясопереробної галузі. Цьогоріч у заході прийняли участь і профільні фахівці ТОВ «Зоотехнологія». Загалом, захід, що із міркувань безпеки та дотримання умов карантину проходив також в онлайн режимі, відвідало понад 120 учасників, серед яких були не тільки виробники та керівники галузевих об’єднань, а й представник посольства Франції.

Особливої уваги на форумі було приділено аналітиці вітчизняного ринку м’яса та м’ясних продуктів, а також впливу карантинних заходів на обсяги експорту. В рамках круглого столу відбулося обговорення основних стратегій розвитку бізнесу на тлі викликів, що кидає сьогодення.

Окремо учасники конференції підняли питання просуванню нових продуктів на ринку, методиці дослідження привабливості продукту для споживача, а також переорієнтування рекламних та маркетингових стратегій в бік соціальних мереж.

Щодо підвищення ефективності бізнесу учасники форуму ділилися досвідом щодо переробки відходів, впровадження нових більш маржинальних продуктів, а також залучення автоматизованих систем управлінського обліку для керування процесами в м’ясопереробному бізнесі.

На другий день заходу відбувся майстер-клас з питань сировинної безпеки, присвячений консолідації виробництва та переробки як найбільш ефективній бізнес-моделі для стабільного розвитку в рамках існуючих ринкових умов, досягнення максимальної маржинальності та реалізації експортного потенціалу. Були розглянуті вітчизняний та світовий досвід вертикальної інтеграції і кооперації та основні питання, які стоять перед власниками бізнесу в галузі свинарства.

Саме шлях вертикальної інтеграції та розвитку власної роздрібної мережі обрало ТОВ «Зоотехнологія» для опанування нових сегментів ринку та досягнення сталого розвитку бізнесу, не залежачи від ринкової кон'юнктури.