"Зоотехнологія" на семінарі ЄБРР з питань благополуччя тварин

16.11.19

7 листопада в Києві відбувся черговий Семінар ЄБРР з благополуччя тварин. ЄБРР сприяє поширенню стандартів добробуту тварин, включивши цей аспект в свою екологічну та соціальну політику. Україні як одній з країн інвестування ЄБРР приділено відповідну увагу у питаннях дотримання високих стандартів якості продуктів харчування тваринного походження.

Цьогорічний захід був присвячений загальним питанням благополуччя тварин та управлінню ризиками антимікробної резистентності.

Серед представників виробників продукції тваринництва, переробників, ветеринарних фахівців була і “Зоотехнологія” в особі фінансового директора Віктора Ховалкіна.

Для компанії питання благополуччя тварин та безпеки продукції для кінцевого споживача є пріоритетними, адже не перший рік ТОВ “Зоотехнологія” йде шляхом вертикальної інтеграції, розвиваючи потужності як виробничі, так і переробні, розширюючи власну роздрібну мережу.

Зокрема, під час семінару пройшло обговорення проблем зниження стресу при транспортуванні та забою тварин, зловживання антибіотиками в тваринництві. Японські фахівці поділилися досвідом контролю біобезпеки підприємств в контексті дотримання стандартів благополуччя тварин та з огляду на проблему антимікробної резистентності.