02.08.18

ТОВ Зоотехнологія стало переможцем в номінаціі «Інновації та новітні технології в тваринництві» на VIII Міжнародній агропромисловій виставці, що відбувалась з 26 по 28 липня у Херсоні, під час місцевого етапу форуму з розвитку фермерства «AGROPORT SOUTH KHERSON 2018».

АГРОПОРТ – це один з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі. Місцем його проведення є термінали, виставкові площі і аеродромні перони аеропортів Львова, Херсона та Харкова. Цього року виставка в Херсоні була орієнтована на дрібних і середніх фермерів, а головними темами форуму стали: інвестиційний потенціал Південної України, логістика с/г продукції (в тому числі — річкове перевезення), зрошення, овочівництво, садівництво, виноробство, тепличне господарство, виробництво органічної продукції, рибальство, молочне скотарство, птахівництво, ланцюги доданої вартості (перероблення с/г продукції), туризм, енергоефективні технології, розумні та IT-технології. Також, на цьогорічному заході особлива увага приділялась проблемам адаптації сільського господарства до умов зміни клімату: підвищення продуктивності в умовах змін та перехід на безпечні і точні технології. Загальна площа виставки складала понад 15000 кв.м.

Також, спеціально до 5-ої річниці форуму в Україні було запущено новий проект – Українське Трипілля. Формат проекту передбачає демонстраційні покази в полях Західної, Східної та Південної України. На відміну від інших міст, в Херсоні демонстраційні покази проходили всі три дні роботи заходу.