Десятий європейський симпозіум ESPHM 2018

16.05.18
Тиждень тому керівники нашої компанії повернулися з сонячної Барселони, де взяли участь в десятому європейському симпозіумі ESPHM 2018, присвяченому свинарству і управлінню здоров'ям свиней. З 9 по 11 травня майданчик Конференц-центру Palau de Congressos de Catalunya став осередком професіоналів в цій сфері, які з'їхалися сюди поділитися своїм багаторічним досвідом з усіх куточків Європи і не тільки.
ESPHM 2018 є одним з найбільших заходів, присвячених галузі свинарства. Як і в попередні роки, організаторами симпозіуму є Європейський коледж зі свинарства (ECPHM) і Європейська Асоціація по свинарству (EAPHM), за підтримки іспанського дослідницького Центру здоров'я тварин (CReSA, Centre de Recerca en Sanitat Animal).
Протягом 3 днів під час безлічі виступів були підняті основні теми з управління здоров'ям свиней, серед яких ветеринарні аспекти імунології, питання вакцинації, економічні складові заходів з охорони здоров'я тварин і багато іншого. Справжнім відкриттям симпозіуму можна по праву вважати доповідь Миген Анхель Хігейра, в якiй він детально описав стан сфери свинарства в Іспанії.
Завдяки подібним заходам у керівництва підприємств є прекрасна можливість обмінятися досвідом зі своїми міжнародними колегами, що дозволяє уникнути безлічі ризиків, пов'язаних з веденням власного господарства.
На церемонії закриття симпозіуму повідомили, що наступний захід - ESPHM 2019 - пройде в Утрехті, Нідерланди.